Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, έγινε η ορκωμοσία των πρώτων αποφοίτων του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων στη μεγάλη αίθουσα του Πανεπιστημίου στα Προπύλαια.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν  ο Αντιπρύτανης  Οικονομικών και Ανάπτυξης Καθηγητής Αριστείδης Σάμιτας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Αγροτικής Ανάπτυξης, Διατροφής και Αειφορίας Καθηγητής Σταμάτης Βολιώτης, ο Πρόεδρος του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων Καθηγητής Theodore Zahariadis και ο Πρόεδρος του τμήματος Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας  Καθηγητής Θεόδωρος Συριόπουλος.

Στην ορκομωσία παρεβρέθησαν ακόμα οι Επίκουροι Καθηγητές Μαρία Κούκου, Όλγα Αρβανίτη, Νικόλαος Αφράτης, Anna VatsanidouΙωάννης Δούκας, Ναυσικά Παπαγεωργίου και Μάριος Τσάκας.

Το πτυχίο με το Νο 1 της Σχολής απονεμήθηκε στον κ. Νικόλαο Σταματίνη με βαθμό ‘Άριστα” (9,23) που πρώτευσε και εκφώνησε και τον όρκο.

Ο χαιρετισμός του Προέδρου του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Αγροδιατροφής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων Καθηγητή Θεόδωρου Ζαχαριάδη είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο.